fredag 22 februari 2008

Dags för förskola!

Och herregud vad fel allt blev! Precis så som det inte fick bli....
Efter en massa tjorv och stök så ska gumman börja på Stigens förskola en vecka senare än planerat. Och jag vill vill vill vill INTE!!! (Stigen är säkert en bra förskola, men det passar inte oss och våran uppfostran)! Men det är ju då bättre än Tvärån, som hon egentligen fått plats på.
Så hon kommer att gå där i ca 3 månader och sen får hon vara hemma hela sommaren och får en ny plats på ett annat ställe till hösten.

Det är bara att gilla läget helt enkelt......

5 kommentarer:

Vardagsliv och Tankar sa...

Men att du inte ringer och berättar såna här nyheter! :-o ;-) Det måste väl ändå kännas skönt att ni valde att sätta in henne i mars så hon slipper gå där så länge. Och då anar jag att du får vara ledig rätt mycket i sommar och vara hemma med henne och det är väl aldrig fel!

Allt å lite till sa...

Men fy, så trist att det skulle bli såhär... :-( Och jobbigt att vara tvungen byta förskola efter 3 månader. Då får ni ju börja om med inskolningen. Men, men... inte mycket att göra åt dessvärre. Men det kommer säkert att gå bra ändå.

Alicias mamma sa...

Vardagsliv och tankar: Jag har faktiskt ringt till dig, men din telefon var av. Gissar att du jobbade. :-) Jo, det ska bli skönt att vara hemma mycket i sommar! Men innerst inne har jag hela tiden vetat att hon skulle hamna där, du vet vår vanliga otur! :-[

allt å lite till: Jo, det känns trist att det måste bli två inskolningar. Men eftersom att hon ska vara hemma hela sommaren så hade det säkert ändå blivit ngn sorts inskolning till hösten.
Känns lite trist att veta att dom i princip aldrig är ute med barnen eftersom att Alicia älskar att vara ute, och behöver det också!

Vardagsliv och Tankar sa...

Måste bara få säga (apropå att de aldrig är ute med barnen på Stigen) så har det faktiskt ALLTID varit barn ute där när jag har lämnat A vid 10-10.30, samma tid som de är ute på Myran. Så du behöver nog kanske inte oroa dig över det i varje fall tror jag!

Alicias mamma sa...

Vardagsliv och tankar: Det låter ju bra. :-) Dom kanske har blivit bättre på att vara ute. När Anton var där så var dom mest inne.